Ik ben vertrokken ..........
Blijf op de hoogte en volg Anita
08 April 2013 | Nederland, Eindhoven
De eerste dag zit er op en ik ben aangekomen in Eindhoven. Onderweg geleerd hoe om te gaan met een kompas. Dat lukte niet meteen, want ik zag de zon in het noorden staan, terwijl het 12:00 was. Gedachte is dan meteen "kompas is kapot". Later kom ik erachter dat ik de verkeerde pijl naar het noorden heb laten wijzen. Beter nu dan straks in Frankrijk.
Morgen onderweg naar de Norbertijnenpaters in Postel. Dan begint het echt, nu was het nog bekend terrein. In Eindhoven aankomen voelt als thuiskomen.
08 April 2013 - 20:55
Esme Hofman:
Succes ik ga je volgen
Groetjes Esmé -
08 April 2013 - 21:37
Jan Boerakker:
Ja ja Anita hoe moeilijk zo'n klein kompasje kan zijn. Veel succes ik volg je reis. -
08 April 2013 - 21:44
Joke Van Gelder:
Hallo Anita
Nu is het ECHT, veel goed wandelweer gewenst de komende dagen
Ik ga je volgen
Groet Joke -
08 April 2013 - 22:16
Jacques Sleutels:
Heel veel succes in hoofd en voeten (en alles wat er tussenin zit). We zullen je volgen. Groetjes, Jacques en Mia. -
08 April 2013 - 22:38
Peter:
Dag Anita,,,
Ik wens je een heel fijne reis naar de Compostella, en geniet ook zeker van de mooie omgeving die je zult tegenkomen.
En vergeet vooral niet om mooie foto's te maken.
We willen strakjes graag allemaal zien wat je allemaal bent tegengekomen.
En als je St. Jac strakjes tegenkomt doe hem dan maar de groeten van mij.
Maak er een mooie reis van en we lezen het hier wel.
Een heel fijne en goed reis.
Groetjes van Peter de filmer -
09 April 2013 - 00:02
Henriëtte:
Ik wens je alle goeds op jouw avontuur!!!! Ga ervoor Anita!!! En ook ik ga je natuurlijk volgen! Alle liefs x van ons allemaal
09 April 2013 - 00:24
Astrid:
Heel erg leuk zo'n blog. Fijn dat je eerste dag in ieder geval inspirerend geweest is.
veel leifs
astrid -
09 April 2013 - 08:00
Birgit:
Lieve Anita,
Geweldig hè, hoe direct de eerste dag al anders verloopt dan je gedacht had. Jouw reis valt niet te plannen. Laat je leiden door het pad dat je volgt en geniet met volle teugen van iedere stap die je zet.
Ik kijk uit naar je verhalen.
Liefs van Birgit -
09 April 2013 - 08:29
Irene:
Lieve Anita,
Fijn om zo een klein beetje met je mee te wandelen. Ga het wandelen samen missen de komende periode. Geniet van het leven en laat de dagen maar op je af komen zoals ze zijn.
Goeie reis
Irene -
09 April 2013 - 09:07
Paul:
Hoi Anita,
...ik wens je wijsheid op je pad...
Ook ik loop een eindje met je mee. -
09 April 2013 - 12:40
Elly:
Een oud iers gedichtje:
May the road rise to meet you
May the wind be always at your back
May the sun shine warm upon your face
The rain fall soft upon your fields
and until we meet agin
May God hold you in the palm of his hand.
Ik wens je een goede reis en blijf je volgen.
Elly -
09 April 2013 - 17:00
Ina En Theo:
hoi Anita,
gelukkig dat je de kompas nu onder controle hebt en dat je toch de goede kant op bent gelopen!! Zo'n ding is ook erg verwarrend .
Wij wensen je een hele goede reis op weg naar het zonnige zuiden. Fijn dat we je op deze manier kunnen volgen en we kijken uit naar je avonturen.
Disfrute de su viaje,
Ina en Theo -
09 April 2013 - 18:09
Franka (en Harrie):
Hoi Aniet,
Spannend, je bent op weg. We gaan je natuurlijk volgen en inspiratie uit jouw verhalen halen.
Alle goeds voor jou (niet te veel smokkelen he ;) )
Groetjes franka
10 April 2013 - 11:51
Elly Kluskens:
Hoi Anita,
Je begint de eerste dag al te smokkelen. Niet meer doen hoor.
Heerlijk om je zo te kunnen volgen, ik loop in gedachten met je mee.
Dacht dat ik je 4 maanden kwijt zou zijn!!!!
Het ga je goed.
Liefs Elly K (omdat er nog een Elly is). -
10 April 2013 - 22:39
Riny En Emelie Van Den Bosch:
Hoi Anita, Hè, had je toch een lesje kompaslezen moeten nemen bij ons.:) Onderwater of bovenwater is hetzelfde. Maar je leert snel lees ik wel. We wensen je alle goeds en een hele mooie tijd. We gaan je volgen op facebook en op deze site. Veel liefs van ons Riny en Emelie