Weer op pad - Reisverslag uit Orsmaal-Gussenhoven, België van Anita Kraaij - WaarBenJij.nu Weer op pad - Reisverslag uit Orsmaal-Gussenhoven, België van Anita Kraaij - WaarBenJij.nu

Weer op pad

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

17 April 2013 | België, Orsmaal-Gussenhoven

Na nog een bezoekje aan het ziekenhuis om mijn hechting eruit te laten halen ben ik rond 11:00 weer op pad gegaan. De tocht ging over Zoutleeuw, waar ik een hele mooie Leonarduskerk bezocht heb, door naar Orsmaal. Bij de familie Bertrand werd ik heel hartelijk ontvangen. Eerst een lekker kopje thee, maar voor het eten nog een heerlijk glasje port. Het leek even alsof ik thuis was (of in Horssen waar de portjes ook altijd goed vloeien).
Ik ben heel blij met alle berichtjes van jullie. Jullie medeleven geeft me kracht om door te gaan.
Ik heb mijn bed al uitgeprobeerd en dat ligt lekker. Het was heerlijk om uit te rusten bij de Kruisheren van Diest, maar het is toch fijner om weer te wandelen en mijn tocht naar Santiago te vervolgen. Heb ook al een beetje mijn Frans geoefend met de zoon des huizes want de taalgrens komt er aan.
Morgen gaat de tocht in de richting van Jodoigne, maar ik weet nog niet tot hoever ik ga.

• 17 April 2013 - 22:55

Jeanne Van Veggel:

Hallo Anita,
    Jeetje, dat was even schrikken toen ik dacht (voor 't eerst! Sorry!) eens even naar jouw reisverslagen te kijken. Wat een pech direct in het begin en wat een bepleisterd gezicht, joh! Ik hoop dat het bij deze ene keer blijft. Je beschandaliseerde gezicht ziet er niet mooi uit, maar geneest wel weer. Het had erger gekund, niet? Je weet nu dat beton niet meegeeft! Het was in elk geval schittterend weer vandaag om weer op pad te gaan. Hopelijk had je niet teveel last van je snoet. Elk nadeel, heb zijn vioordeel, nietwaar?
    Ik wens je een hele goede en fijne pelgrimstocht verder zonder ongelukjes.
    Bon voyage, bon courage. Heel veel liefs, Jeanne van Veggel uit Uden.

• 17 April 2013 - 23:27

Franka (en Harrie W.):

Hoi Aniet,
    Goed je zo positief te horen. Voor morgen een goede loop. Voor nu welterusten en bon voyage.

PS ga weer opzoeken waar je naar toe loopt, blijven we een beetje bij je. Dit keer dus richting Jodoigne.

• 18 April 2013 - 00:29

Astrid K:

Dat klinkt goed, blij te horen dat je weer op pad bent en dat het goed gaat.
    Liefs
    astrid

• 18 April 2013 - 10:17

Birgit Verkleij:

Bonjour Anita,

Comment ça va aujourd'hui?
    Je suis heureux de lire que tout va bien avec toi. C'est vrai, c'est mieux d'etre en route.
    Alors, bonne voyage, et n'oublier pas de lever tes pieds!
    á bientôt! Baiser de Brigitte

• 18 April 2013 - 18:43

Krista Elberg:

Hoi Anita,

Fijn dat je weer onderweg bent. Ik sluit me bij mijn voorganges van vandaag aan:

BON VOYAGE!!!!

• 18 April 2013 - 19:44

Marlijn Meijs:

Hoi Anita,

Wat fijn dat je weer onderweg bent.

Marlijn M

• 20 April 2013 - 09:57

Thijs:

Hallo Anita,

Ondanks alles toch weer op pad. Ik had niet anders verwacht.
    Nog bedankt voor de felicitatie.
    Alle goeds.
    thijs