Camperen
Door: Anita (via Poef)
Blijf op de hoogte en volg Anita
02 Juni 2013 | Frankrijk, Flavignac
Nog net op tijd binnen (eigenlijk iets te laat) om een uitgebreide sandwich te bemachtigen. Mijn avondeten voor vandaag.
Het was vandaag lekker wandelweer. Ik heb de hele dag mijn hoedje op gehad. Het lopen ging redelijk. Mijn teen blijft wel iets opspelen. Dus ik blijf proberen het de komende dagen beperkt te houden tot zo'n 20 km.
02 Juni 2013 - 19:04
Peregrinofrans:
BonsoirPèlerin Anita,
Je loop op een prachtig pad...
Van Limoges kwam je na 12 km in Aixe-sur-Vienne. Helaas is de route is niet bijzonder, maar via nagenoeg uitsluitend asfaltwegen door een glooiend landschap met vergezichten.
In Flavignac zou je graag overnachten in de herberg, maar met 4 plaatsen maakte je maar weinig kans! Naar nu zit je hoog en droog, maar waarschijnlijk buiten te genieten van het prachtige weer, net zoals men hier in Nederland dat ervaart.
De hut heeft 1 stapelbed en 1 gewoon bed, 2 kookpitten, een koelkast en een picknicktafel, maar de charme is vooral de mooie plek op deze mooie camping aan het Lac de Saint-Fortunat.
Geniet van elke stap...
Bon Camino,
02 Juni 2013 - 21:58
Jozef En Adrie:
Hoi Anita,
We hebben net je laatste verslagen gelezen. Je bent voor ons een echte bikkel, en wat avontuurlijk om steeds weer op zoek te gaan naar slaapplaatsen. Het is wel fantastisch dat je zoveel lieve vriendelijke mensen op je pad tegenkomt. Zelfs de voor jouw zo nodige koffiedope ritsel je, al is het ook met bouwvakkers. Je zult wel zeer bedreven worden in het spreken van allerlei talen, dat is ook mooi meegenomen. Anita voor vannacht lekker slapen en nog veel wandelplezier.
Jozef en Adrie -
02 Juni 2013 - 23:14
Jos Smits:
Hoi Anita een kort berichtje uit oirschot , want ik heb vandaag geen tijd gehad , het is zo druk met wat er allemaal in oirschot te doen is . Maar ik vind je een kanjer. ik heb ooit de vierdaagse gelopen maar wat jij doet, petje af . geniet er van en loop ze morgen .
groetjes jos -
04 Juni 2013 - 11:18
Sonja Uit De IJsselstraat:
Lieve Anita,
10 dagen waren we zelf op reis en ik troostte mij, dat ik bij thuiskomst in 1 keer al de niet gelezen verslagen mocht lezen van Pinksteren tot nu. en alweer wordt ik er stil van als ik lees over je inzet en voortgang en vooral de wederwaardigheden en fijne ervaringen.
Een gevoel van dankbaarheid besluipt me zelfs, dat je al zover bent en het je gaat lukken. Santiago is al zoveel dichterbij. wij hebben nooit zo'n tocht gelopen maar zijn wel als toeristen vorig jaar juni in Santiago de Compostella geweest en hebben de blijdschap van mensen gezien die hun laatste voetstappen van de tocht maakten op het plein voor de kathedraal . Hoe mooi zal dat zijn als jij dat bereikt. Maar ik denk dan: het doel is niet zo belangrijk als de weg die je gaat!
Tot zover mijn filosoferen.
Ook wij zijn met onze aandacht geregeld bij jou en wensen je een heel mooi vervolg toe. Groetjes, Sonja -
04 Juni 2013 - 22:26
Wilvanderhagen:
Hoi Anita,
Ik volg je via de site en af en toe een berichtje van jouw Poef, je doet het harstikke goed en bent al een eind op weg, ik vind het heeeeeel erg knap van jou.
Je ontmoet ook veel mede pelgrims en doet veel ervaringen op geweldig dat jij dit kunt.
Ik doe elke week poetsen zoals afgesproken de poezen zijn niet meer bang van mij, zijn volgens mij blij als ze mij zien, ik hoop dat Poef ook tevreden is met mij zijn bloesen worden in ieder geval ook gestreken.
Anita nog veel loopplezier en succes met de rest van je tocht, dat je nog vele mooie dingen mag zien en gezellige mensen mag ontmoeten, en natuurlijk iedere avond weer een slaapplaats kan vinden.
groetjes Wil v.d. H.