Toch doorgelopen - Reisverslag uit Saint-Sever, Frankrijk van Anita Kraaij - WaarBenJij.nu Toch doorgelopen - Reisverslag uit Saint-Sever, Frankrijk van Anita Kraaij - WaarBenJij.nu

Toch doorgelopen

Door: Poef

Blijf op de hoogte en volg Anita

18 Juni 2013 | Frankrijk, Saint-Sever

Vanmorgen om 11:00 kreeg ik het volgende sms-je "Hele dag flinke regen; niks aan! Zit nu in een bar en denk dat ik hier maar blijf".

Maar blijkbaar is ze toch doorgelopen want om 17:00 was de boodschap vanuit Saint-Sever "Heb vanmiddag 'n cola gedronken; niet lekker. Ook een warm stuk vlees met friet gegeten; niet zoals thuis en ook niet lekker. Vond dat ik iets moest eten want vanavond is het moeilijk om een maaltijd te bemachtigen".

Toch heeft dat eten haar wel geholpen, want ze zit nu in Saint-Sever zoals de bedoeling was. Dat ondanks de regen (terwijl we hier in Nederland zitten te puffen van de hitte).
Dat het eten niet smaakte kan ook aan haar verkoudheid liggen. Gelukkig was die vandaag wat minder dan gisteren.
Ze heeft weer een nationaliteit toegevoegd aan haar ontmoetingen; een wat oudere Japanse man die elk jaar daar gaat wandelen.
Morgen staat een korte wandeling (15 km) naar Hagetmau op het programma.

• 18 Juni 2013 - 17:53

Lous:

Hallo Anita,
    Doorzetter die je bent! ik heb bewondering voor je.
    Wel heel leuk al die mensen met verschillende nationaliteiten die je ontmoet. Je zult zien, in Spanje is dat nog meer.
    Lieve groet, Lous.

• 18 Juni 2013 - 21:34

Franka (en H):

Hoi Poef en Aniet,
    Berg op en berg af; met wandelen gaat en zo, maar ook het leven. Dapper hoe jullie je er samen door heen slaan en waar mogelijk van genieten. Fijn Poef dat je ons zo op de hoogte houdt, zodat wij ook kunnen meeleven. Hartelijke groetjes van ons uit Veghel.

ps Wandel ze Aniet, succes en sterkte. Wat een verhalen zul je straks te vertellen hebben zeg, alleen al van al je ontmoetingen!

• 18 Juni 2013 - 22:30

Mientje Van De Graaf:

Hoi Anita,

als ik het zo lees ontmoet je al heel veel mensen onderweg, dadelijk in Spanje kom je werkelijk alle denkbare nationaliteiten tegen. In Monte Marsan zijn wij 2 dagen gebleven daar heb ik goede herinneringen aan. Het schiet op nu bijna in St. Jean Pied du Port. Veel plezier neem alles goed in je op als je later thuis bent dan komen de herinneringen en daar kan je zo van genieten. Groetjes Mientje

• 20 Juni 2013 - 00:15

Astrid:

Lieve Anita

Heerlijk dat ht zo goed gaat allemaal en dat het met je voet ook goed gaat. Nog even en je zit in spanje, ben beniieuwd hoe je dat zal vinden. We hebben je gemist bij het etentje met Gaynor, was heel erg leuk. Poef heeft de honours heel goed waargenomen. Gaynor vond het ook fantastisch wat je doet.

Liefs
    astrid

• 20 Juni 2013 - 15:35

Elly Vd P:

Hoi Anita,
    Ik tel 47 vlaggetjes die snel de spaanse grens naderen. Mooi om te zien. Ik blijf ze volgen.
    Zet hem op signorita. Ik wens je vele mooie ontmoetingen en natuurlijk goed eten en een rustige slaapplek.
    Groetjes Elly

Tags: Regen