Een ongeluk zit in een klein stoepje
Blijf op de hoogte en volg Anita
12 April 2013 | België, Diest
In het ziekenhuis wilde ze me graag dinsdag terugzien en omdat ze mij adviseerde een paar dagen rust te houden ging ik terug naar de paters. Die schrokken wel even toen ze me zagen, maar ik werd liefdevol opgevangen. Ik verblijf nu tot woensdagochtend in een luxe ruime kamer met eigen douche en toilet. Noem je dit Hotelverblijf of Retraite?
14 April 2013 - 11:09
Franka (en Harrie):
Hoi Aniet,
Wat een humor in je stuk, maar het is natuurlijk flink balen om als bezienswaardigheid door het leven te gaan. Liever lekker lopen. Hopelijk kun je dat snel weer en kust Poef je zielige snuit weer beter. Liefs van ons tweetjes, x -
15 April 2013 - 13:13
Jacques Sleutels:
Op de foto ziet het er een beetje uit als een strijdlustige voetbalhooligan. Alleen ken ik geen club met die kleuren. Gelukkig kun je weer lachen, en Belgisch bier doet wonderen bij de genezing. Sterkte ermee, en straks weer verder. -
15 April 2013 - 20:40
Jos Smits:
Hoi Anita, dat is toch wel schrikken zoals je er uit ziet, ik hoop dat het snel geneest . En dat je weer snel kunt gaan stappen. Zelf vind ik dat je nog geluk gehad hebt voor het zelfde had je je pols of je arm kunnen breken . Je moet maar denken , je bent daar in goede handen, en1 goed pot bier dat doet wonderen. Dus anita in belgie uitkijken hoe de wegen er uit zien.IK ben zondag nog wezen fietsen en ben nog 1 kaarsje op wezen steken voor je, je weet wel de heilige eik . groetjes jos -
15 April 2013 - 23:23
Chantalle Van Gastel:
Hoi Anita, ik las op facebook dat je deze enorme wandetocht ging maken en nu kijk ik af en toe een op je 'waar ben ik' site.ik schrok wel van je bericht van zaterdag. Jeetje wat een tegenslag dat je na een paar dagen weg zo'n val maakt. Gelukkig ben je snel geholpen en kon je terug naar de paters. (Misschien heeft dat ook wel zo moeten zijn.) Nu moet je een paar dagen rust nemen maar gelukkig lijkt de schade dan mee te vallen. Voor hetzelfde geld was het je voet, enkel, knie, been, heup oid geweest. Die pleisters mogen er waarschijnlijk snel van af. Ik hoop dat de pijn inmiddels wat gezakt is en hopelijk is dinsdag alles goed en kun je daarna weer verder. Ik wensen je in ieder geval heel veel beterschap en sterkte en succes voor je verdere reis. Respect hoor !
Oja, ik moet morgen over een week (23 april) mijn rechter tweede teen laten amputeren. Dit doen ze onder narcose in Maastricht. Als je wil en je krijgt de kans, kun je dan ergens een kaarsje voor me aansteken. Hopelijk komt er daarna langzaamaan verbetering en minder pijn aan mijn voet want ik loop er nu al 16 maanden mee.
Nogmaals heel veel sterkte, succes en natuurlijk ook wat plezier met je enorme wandetocht.
Groetjes Chantalle
22 April 2013 - 20:10
Esmé:
Hoi Anita,
Gaat het al weer een beetje, wel schrikken hoor je bericht. Salix vond het wel een spannende foto zoveel pleisters
Groetjes uit Wapse