Extra kilometers voor een slaapplaats - Reisverslag uit Cravant, Frankrijk van Anita Kraaij - WaarBenJij.nu Extra kilometers voor een slaapplaats - Reisverslag uit Cravant, Frankrijk van Anita Kraaij - WaarBenJij.nu

Extra kilometers voor een slaapplaats

Door: Anita via Poef

Blijf op de hoogte en volg Anita

09 Mei 2013 | Frankrijk, Cravant

Vandaag wordt overnacht in Cravant. Er zijn op dit stuk van de route niet veel overnachtingsmogelijkheden. Onderweg is ze Rita, een pelgrim uit België, tegengekomen die ook nog geen slaapplaats had. Ze hebben besloten om samen een hotel-kamer te delen. Na wat rondbellen bleek er in Cravant nog een kamer vrij te zijn. Dat betekende wel dat ze zo'n 9 km meer moest lopen dan dat ze van plan was geweest. Maar ja, een goede nachtrust is veel waard en bovendien is nu de route voor morgen een stuk korter.
Vezelay nadert!

• 11 Mei 2013 - 00:52

Astrid:

Hoi anita

Het gaat nog steeds goed met je , begrijp ik. Ik ben gisteren weer in sterksel aangekomen na een wandelvakantie in de Panne in Belgié met Wiepkje. het was heerlijk. veel gelopen in de duinen en langs het strand. wij vonden onszelf al een hele piet als we vier uur per dag gelopen hadden, niets vergeleken met jou, maar we hebben er ook van genoten. Ik weet het nog goed hoe wij op zoek gegaan zijn naar wijn en ook gekocht hebben. dat was ook een heerlijke vakantie. geniet van je weekend in Vezelay met Poef en je bent al ongeveer op de helft, fantastisch.
    Liefs
    astrid

• 11 Mei 2013 - 10:17

Krista:

Lieve Anita,

M'n petje gaat steeds dieper voor je af!! Ik vind het zo knap wat je doet! En het blijft leuk om te lezen over de ontmoetingen, die je hebt onderweg. Ze zijn inderdaad stsuk voor stuk bijzonder!

Liefs, Krista

• 12 Mei 2013 - 23:10

Elly:

Hoi Anita,
    Ik heb een tekst gevonden uit het boekje van Tenzin Wangyal Rinpoche: Leven en sterven als een droom.
    De weg naar transformatie. "Spontane wijsheid is de oergrond. De vijf negatieve emoties zijn gemanifesteerde energie. Emoties zien als iets verkeerd is een dwaling. Emoties in hun natuurlijke staat laten, is de methode om de niet dualistische staat van bevrijding te vinden. Overwinning van hoop en vrees is het resultaat."
    Veel wijsheid.
    Elly